THY'nin Libya uçuşları yeniden başladı!

THY'nin Libya uçuşları yeniden başladı!
Türk Hava Yolları (THY), bir süre önce askıya aldığı Libya uçuşlarını tekrar başlattı. Şirket, Trablus'tan başlayarak Libya'nın çeşitli bölgelerine yönelik seferlere yeniden başladı. Bu adım, THY'nin Afrika kıtasında 62 farklı noktaya uçuş gerçekleştirdiği geniş bir ağa katkı sağlıyor.

Türk Hava Yolları, dün itibariyle Libya uçuşlarını yeniden başlattı. Bu seferlerde Boeing B737-78D tipi uçaklar kullanılacak ve Trablus'a haftada üç gün, yani Salı, Perşembe ve Pazar günleri düzenlenecek.

Yolcular, 23 Mart ile 5 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul'dan Trablus'a ve Trablus'dan İstanbul'a seyahat etmek için bilet alabilecekler. Bu tarih aralığında, İstanbul'dan Trablus'a seyahat edecek yolcular için bilet fiyatı 379 USD olacakken, Trablus'dan İstanbul'a seyahat edecek yolcular için ise bilet fiyatı 299 USD olacak.

Türk Hava Yolları'nın bu yeniden başlatılan seferleriyle, Libya'daki seyahat edenler daha fazla seçenek ve uygun fiyatlarla hizmet bulabilecekler.

1711573200vgmhb87so5jyc8l.webp

"GURURUNU YAŞIYORUZ "

THY'nin Libya seferlerine yeniden başlamasıyla birlikte Mitiga Uluslararası Havalimanı'nda düzenlenen törende, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi bir konuşma yaptı. Ekşi, "Türk Hava Yolları olarak, kıtaları birbirine bağlama misyonumuzun heyecanını bu kez Libya'nın başkenti Trablus'ta yaşıyoruz. Tarihi bağlarımızın olduğu Libya'ya tekrar sefer başlatmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gelişen pazar ve artan talepler doğrultusunda, kültürlerin buluşmasına katkı sağlamak amacıyla birçok kıtaya olduğu gibi Afrika'ya da hizmet vermeye devam edeceğiz. Endüstriyel yatırımların gelişimiyle birlikte, orta ve uzun vadede Afrika kıtasında turizm ve ticaretin öneminin artacağına inanıyoruz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar