THY'nin Libya seferleri yeniden başladı

THY'nin Libya seferleri yeniden başladı
Türk Hava Yolları, yeniden Libya'nın başkenti Trablus'a uçmaya başladı.

Türk Hava Yolları (THY), uzun bir aranın ardından Libya'nın başkenti Trablus'a seferlerini yeniden başlatarak Afrika kıtasındaki etkinliğini genişletiyor. Bu hamle, THY'nin Afrika'da 62 farklı noktaya ulaşım sağlamasına olanak tanıyor ve bölge ile olan tarihi ve kültürel bağları güçlendiriyor.

THY, Boeing B737-78D tipi uçaklarıyla Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftada üç gün Trablus'a uçuş gerçekleştirecek.

23 Mart ile 5 Mayıs 2024 tarihleri arasında satın alınacak biletlerle, yolcular 28 Mart ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul'dan Trablus'a 379 USD, Trablus'tan İstanbul'a ise 299 USD fiyatla seyahat edebilecekler.

THY'nin Libya'ya ilk seferinin ardından Mitiga Uluslararası Havalimanı'nda düzenlenen törende konuşan Genel Müdür Bilal Ekşi, yeniden sefer başlatmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Ekşi, "Türk Hava Yolları olarak, kıtaları birbirine bağlama heyecanını Libya'nın başkenti Trablus'ta hissediyoruz. Tarihi bağlarımız bulunan Libya'ya tekrar uçuşlar düzenleyerek, gelişen pazar ve artan taleplere yanıt veriyoruz. Afrika kıtasında turizmin ve ticaretin gelişimi için orta ve uzun vadeli yatırımlarımız devam edecek," dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar