TFF resmen açıkladı: Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı mı?

TFF resmen açıkladı: Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı mı?
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Japonya maçı sonrasında görevine son verildiği iddia edilen A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz hakkında yeni bir açıklama yayınlayarak, kovulma iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında A Milli Futbol Takımı, Eskişehir'de Ermenistan ile oynadığı mücadeleden sürpriz bir puan kaybıyla ayrılırken, Belçika'da Japonya ile oynana hazırlık maçında alınan 4-2'lik mağlubiyet, Alman teknik direktör Stefan Kuntz ile TFF'nin yollarını ayıracağı iddialarını gündeme taşımıştı.

DHA'nın haberine göre; dün Kuntz'a milli takım ile ilişkisinin sonlandırıldığına yönelik karar tebliğ edilirken, bugün TFF tarafından yapılan açıklama ile tüm haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

İnternet sitesinden bir paylaşımda bulunan TFF, "Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır." ifadelerini kullanarak Alman teknik direktörün görevine devam edeceğini belirtti.

Yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde...

"Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu, sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne davet etmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyurulur."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar