Tevfik Göksu'nun 'yanlış haber' paylaşımına İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt

Tevfik Göksu'nun 'yanlış haber' paylaşımına İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt
Esenler'in AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili bir haber paylaştı. İBB Sözcüsü Murat Ongun, Göksu'nun tweetine tokat gibi bir yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Basın Sözcüsü Murat Ongun, Esenler Belediye Başkanı AKP'li Tevfik Göksu'nun "CHP'li İBB Başkanı ve yönetimine 'Fazilet Durağı' yalanını kapatmak için mahkemeye sahte evrak vermekten soruşturma açıldı" sözlerine yanıt verirken, "İBB Başkanımız  Ekrem İmamoğlu’na 'sahte evrak verme' nedeniyle soruşturma açıldığına dair tweet'iniz YANLIŞ’tır" dedi.

Tevfik Göksu, bir haber linki paylaşarak "CHP'li İBB Başkanı ve yönetimine "Fazilet Durağı" yalanını kapatmak için mahkemeye sahte evrak vermekten soruşturma açıldı "Organize Kötülük" dediler kendileri "Evrak Sahtecileri" oldular Bu "Yalan Rüzgarı"na milletimizle 2024'te son vereceğiz inşaallah" dedi.

ONGUN'DAN CEVAP

 İBB Sözcüsü Murat Ongun, Göksu'nun tweetini alıntılayarak "İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na “sahte evrak verme” nedeniyle soruşturma açıldığına dair tweetiniz YANLIŞ’tır. Bilakis, bu iddiadan soruşturma açılmasına gerek görülmemiştir. Soruşturma gerekçesini yanlış duyuran basın kuruluşlarını bilgilendiririz." yorumunu yaptı.

murat-ongun-007.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar