Erdoğan'ın Damat kadar başınıza taş düşsün sözlerine CHP'li Seyit Torun'dan yanıt

Erdoğan'ın Damat kadar başınıza taş düşsün sözlerine CHP'li Seyit Torun'dan yanıt
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhalefete, “Damat kadar başınıza taş düşsün” diye tepki göstermesinin ardından eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın nerede olduğunu bir kez daha sorarak, “Hayatından endişe duyuyoruz damadın” dedi.

Seyit Torun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Damat kadar başınıza taş düşsün” sözüne Artvin’de Ardanuç Belediyesi’nde yaptığı açıklamada yanıt verdi.

Torun, Merkez Bankası’ndan 128 milyar doların ve Albayrak’ın kaybolduğunu belirterek, “Sen merak etmiyor olabilirsin ama ben merak ediyorum, el sallasın bize, buradayım desin. Ne oldu damat? Desin ki ‘Ben hayattayım, Londra’dayım, Newyork’tayım veya Trabzon’da yayladayım’ desin. Hayatından endişe duyuyoruz damadın. Belki Cumhurbaşkanı endişe duymaya bilir ama biz ne olursa olsun, bu ülkeye o kadar kötülük etmiş olmasına rağmen sonuçta Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Bilmek istiyoruz. Bir de bilmek istediğimiz bir şey daha var. 128 milyar dolar nereye gitti?” diye konuştu.

CHP'li Torun, Albayrak’ın ve 128 milyar doların ortadan yok olduğunu savunarak, “Damat nereye gitti? Ormana. Orman nereye gitti? Yandı bitti kül oldu” ifadelerini kullandı.

Torun, iktidarın gündeminde anayasa değişikliği, milletvekili dokunulmazlığı ve Kanal İstanbul olduğunu ancak milletin gündeminde ekmek, aş ve işsizlik bulunduğunu belirtti. (ANKA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar