Teröristlerin veterineri şehit ettiği bölgede acı şüphe

Teröristlerin veterineri şehit ettiği bölgede acı şüphe
Kayseri'de veterinerin şehit edilip aracının gasp edildiği bölgeye yakın bir yerde olaydan önce 2 kişinin yol kesip bir aracı kurşunladığı, olayla ilgili görevlendirilen müfettişlerin inceleme yaptığı ve bu olayla bir ilgisinin olup olmadığının araştırıldığı iddia edildi.

Geçtiğimiz pazar günü Ankara'da TBMM'nin yeni yasama yılı açılışına saatler kala İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önündeki bombalı saldırı girişiminde 2 teröristten biri üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirirken, diğeri de polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilmişti.

Olayda 2 polis memuru da yaralanmıştı. Yürütülen soruşturma çerçevesinde teröristlerin saldırı girişiminde kullandıkları 38 plakalı aracı, Kayseri'nin Develi ilçesinde veteriner Mikail Bozlağan'ı şehit ettikten sonra gasp ettikleri tespit edilmişti.

ryu.jpg

DAHA ÖNCE DE BÖLGEDE KURŞUNLAMA İDDİASI

Veteriner Mikail Bozlağan'ın şehit edildiği Develi ilçesine bağlı Avlağa Mahallesi'ne yakın bir bölge olan Tomarza-Develi yolunda olaydan önce 2 kişinin yol kestiği, durdurmak istedikleri araç kaçınca da araca ateş açtıkları iddia edildi.

İHBAR ETTİ AMA...

Ayrıca aracı kurşunlanan şahsın olayı ihbar ettiği ama ardından Kahramanmaraş'a gittiği, ihbarcı kişi gelmeyince olayın 'avcılar' olabileceği şeklinde değerlendirildiği iddia edildi. Bu ihbarla alakalı olarak görevlendirilen müfettişlerin inceleme yaptığı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar