Teröristlerin öldürerek aracını gasbettiği veterinerle ilgili yeni gelişme

Teröristlerin öldürerek aracını gasbettiği veterinerle ilgili yeni gelişme
Kayseri' teröristler tarafından öldürülen veteriner Mikail Bozlağan (24) ile ilgili soruşturma dosyası, 'terör' suçu olması nedeniyle Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. Dosyaya ilişkin gizlilik kararı da verildi.

Ankara'da pazar günü sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı'na 2 PKK'lı terörist tarafından yapılan saldırı girişimi sonrası ortaya çıkan yandan bombalı eylemi gerçekleştiren teröristlerin hafif ticari aracı, bir gün önce 30 Eylül'de Kayseri'nin Develi ilçesinde gasbettikleri ortaya çıktı. Şüphelilerin, ilçeye bağlı Çataloluk Mahallesi'nde veteriner Mikail Bozlağan'ı darbettikten sonra tabancayla öldürdükleri ve gasbettikleri araçla bölgeden ayrıldıkları öğrenildi.

SAVCILIKTAN GİZLİLİK KARARI

1 çocuk babası Bozlağan'ın öldürülmesine ilişkin Develi Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma dosyası, 'terör' suçu olması nedeniyle kentin terör suçlarında yetkili makamı olan Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Suçlar Bürosu'nca yürütülen soruşturma için başsavcılık talimatı ile 1'i başsavcı vekili olmak üzere 2 savcı görevlendirildi. Soruşturma kapsamında, savcılıkça gizlilik kararı alındığı da öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar