Terim sinyali verdi: İyi bir teklif olursa kabul ederim!

Terim sinyali verdi: İyi bir teklif olursa kabul ederim!
Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio ile röportaj gerçekleştirdi. Terim, pek çok konuda açıklamalarda bulunurken "gelecekte bir takım çalıştıracak mı?" sorusuna da açıklık getirdi.

Türk futbolunun ve Galatasaray''ın en tanınan isimlerinden Fatih Terim, Türkiye''de yaşadığı pek çok şampiyonluk sonrasında İmparator lakabıyla anılıyor. Bir dönem İtalya''da Fiorentina ve Milan''ın da antrenörlüğünü yapmış ismin adı son dönemlerde İtalyan takımları ile anılmakta. Dünyanın en tanınan spor gazetecilerinden biri olan Gianluca Di Marzio ile röportaj gerçekleştiren Terim, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"UMARIM ŞAMPİYON NAPOLİ OLUR"

Geçtiğimiz günlerde Antalya''da kamp yapan Napoli''nin teknik direktörü Luciano Spalletti, yaptığı röportajlarda pek çok kez Fatih Terim''den övgüyle bahsetmiş ve ondan çok şey öğrendiğini söylemişti. Spalletti''nin açıklamalarının hatırlatılması üzerine Terim, "Spalletti için mutluyum. Çok yakın arkadaşım. Bu yıl takımı çok iyi gidiyor, umarım sonuna kadar giderler ve şampiyon Napoli olur. Onları destekliyorum." dedi.

Napoli Şampiyonlar Ligi''nde grubundan lider çıkarken, Serie A''da da en yakın rakibi Milan''ın 8 puan önünde bulunuyor. 

"İYİ BİR TEKLİF OLURSA İTALYA''YA DÖNERİM"

2000 ve 2001 yıllarında İtalya''dan Fiorentina ve Milan takımlarını çalıştıran Fatih Terim, "Yeniden İtalya''da çalışmak ister misiniz?" sorusuna "Eğer iyi bir teklif olur, iyi de bir proje olursa İtalya''ya dönerim." şeklinde cevap verdi 

"BENİM İÇİN BİR DE MESSİ İKİ DE MESSİ"

Katar''da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası üzerine sorulan sorulara da cevap veren tecrübeli teknik adam, "Benim için bir de Messi, iki de Messi, üç de Messi. Sonra diğerleri gelir. Maradona harika bir oyuncuydu. Ronaldo çok güçlü ama ben Messi''yi çok beğeniyorum. İstediği sürece, sahada istediği her şeyi yapabilir." diyerek Messi''ye olan beğenisini itiraf etti. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar