Teknoloji piyasasını alt üst eden ünlü markanın gizlice tasarladığı katlanabilir telefonu sızdırıldı

Teknoloji piyasasını alt üst eden ünlü markanın gizlice tasarladığı katlanabilir telefonu sızdırıldı
Dünyaca ünlü teknoloji şirketin uzun bir süredir üzerinde çalıştığı katlanabilir telefonun özellikleri ortaya çıktı.

Honor'un katlanabilir akıllı telefon pazarına girişi üzerine uzun süredir çeşitli söylentiler dolaşıyordu. Sonunda şirket, katlanabilir telefon konsepti hakkında resmi bir açıklama yaptı. Ancak, şirket bu yeni cihazı piyasaya sürmek için daha fazla geliştirme ve zaman gerektiğini belirtti.

Bir forum kullanıcısı olan Digital Chat Station, Honor'un ilk katlanabilir telefonunu 2024 yılının ilk çeyreğinde duyuracağına dair yeni bir sızıntı paylaştı. Bu sızıntıya göre, telefon 4.500 mAh pil kapasitesi ile gelecek. Digital Chat Station, geçmişte birçok doğru sızıntıyla tanınan bir kullanıcı.

BİR SIZINTI DAHA ORTAYA ÇIKTI

Ayrıca, yeni bir sızıntıda Honor'un yatay katlanabilir telefonlar olan Honor V Purse 2 ve Magic V3'ü Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile güçlendirmeye devam edeceği sızıntısı ortaya çıktı. Ayrıca, 2024 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek olan Magic 6 amiral gemisi akıllı telefon serisinin, uydu iletişimi ve değişken diyaframlı ana kamera gibi yeni özelliklerle geleceği söyleniyor. Bu gelişmeler, Honor'un akıllı telefon pazarında yenilikçi ve rekabetçi bir şekilde ilerlemeye devam ettiğini gösteriyor.

Honor'un katlanabilir telefon pazarına adım atma kararı, bu yükselen form faktörünün hızla popüler hale geldiği bir dönemde oldukça önemli. Şirketin yüksek pil kapasitesi sunma amacı, kullanıcıların cihazlarını daha uzun süre aktif tutmalarına olanak tanıyarak, bu yeni teknolojinin cazibesini artırmayı hedefliyor gibi görünüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar