Teknoloji firmaları ''Türkiye TechnoHub'' çatısı altında toplanıyor

Teknoloji firmaları ''Türkiye TechnoHub'' çatısı altında toplanıyor
Türkiye'nin teknoloji firmalarının tüm Dünya'da görünürlüğünü ve niteliğini arttırmak için kurulmuş olan "Türkiye TechnoHub" firmaları tek bir çatı altında toplamayı amaçlıyor.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Türkiye TechnoHub platformunun, Türkiye''nin teknoloji ekosisteminin oluşumuna destek sağlayacağını belirterek, ''Turkiyetechnohub.org'' platformu, firmalarımızın küresel ölçekte görünür olmasını, yeni iş birlikleri kurmasını ve farklı pazarlara ulaşmasını sağlamak amacıyla oluşturulmuştur." ifadesini kullandı.

TechnoHub ofisinden yapılan yazılı açıklamada, platformun Türkiye''nin teknoloji ekosisteminin oluşumuna destek sağlayacağını belirterek, bu alanda çalışan tüm firmaları platformda yer almaya davet etti.

Koç, firmaların görünürlüğüne katkı sağlayacağını vurgularken şunları söyledi:

"Yerli teknoloji girişimlerimizin yetkinliklerinin belirlenmesi ve tüm paydaşlarla paylaşılması amacıyla bu platforma ihtiyaç duyulmuştur. Ofis tarafından tekno girişimciliğin tüm yerel aktörlerini tek bir çatı altında toplamak amacıyla çevrim içi bir ekosistem platformu oluşturulmasına karar verilmiştir. Firmalar platforma, istenilen herhangi bir zamanda ücretsiz kayıt olabilecek."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar