Tekme tokat saldırdı! Kanguru turiste kafaya taktı

Tekme tokat saldırdı! Kanguru turiste kafaya taktı
Avustralya'da hayvanat bahçesine giden ABD'li bir turist, kanguruyla kavgaya etmeye başladı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

ABD’li bir turist Avustralya’da gittiği bir hayvanat bahçesinde kanguruyla kavga etti. Turist kadının kızı, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Batı Avustralya eyaletindeki Cohunu Koala Parkı'nda çekilen videoda kangurunun, Courtney Carter adlı ziyaretçinin peşini bırakmayıp takip ettiği görülüyor.

Hayvandan kurtulmaya çalışan turist, bir türlü başarılı olamıyor. Bunun ardından başka bir turist devreye girip kanguruyu uzaklaştırmaya çalışıyor. Kanguru daha sonra turiste saldırıyor. Adamın da karşılık vermesiyle ikili birbirine vurmaya başlıyor. En sonunda hayvanat bahçesinde bir personel araya girip kavganın sonlanmasına yardımcı oluyor.

kanguru-2.jpg

Courtney Carter, bir televizyon kanalına o anları şöyle anlattı:

"Kanguru ayakkabılarımı tırmalamaya başladı. Ben ve oğlum uzaklaşmaya başladık. Hayvan daha sonra arkamda zıplayarak çok yakından beni takip etti.

Courtney Carter çığlık attığını ve ABD'li turistin yardımıyla kurtulduğunu ifade etti.

Avustralya'da kangurular nadiren insan öldürüyor. Eylül 2022'de bir kişi kangurunun saldırması sonucunda hayatını kaybetmiş, bu olay 1936'dan beri kaydedilen ilk vaka olmuştu."

kanguru-3.jpg

kanguru-4.jpg

kanguru-22.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar