Tekirdağ’da feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Tekirdağ’da feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Tekirdağ’da kontrolden çıkan otomobilin aniden karşı şeride geçerek başka bir araçla çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Kaza, Süleymanpaşa ilçesi İstanbul-Tekirdağ çevreyolu üniversite mevkiinde oldu. İstanbul istikametinden Tekirdağ istikametine doğru giden İ.D. (31) idaresinde olan araç refüje ve aydınlatma direğine çarparak, karşı şeride geçtikten sonra o esnada İstanbul istikametine giden M.D. (37) idaresindeki araca çarptı.

TEKİRDAĞ - İSTANBUL YOLU TRAFİĞE KAPANDI

Kazada iki sürücü araçta sıkışırken, araçlardan birinde yolcu olarak yer alan bir çocuk yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Bölgeye ulaşan ekipler yaralıları sıkıştığı yerden çıkararak hastaneye sevk etti. Birinin durumu ağır olmak üzere toplamda 3 yaralı hastanede tedavi altına alındı. Hastaneye götürülen yaralılardan İ.D. doktorların yaptığı müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle Tekirdağ - İstanbul yolu trafiğe tamamen kapandı. Trafiğin kapanmasıyla İstanbul Tekirdağ yolunda kilometreler boyunca kuyruk oluştu. Bölgedeki polis ekipleri yolun tekrar ulaşıma açılması amacıyla çalışma başlatırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar