Tedbirsizliğin sonucu: Kendi düğünlerine katılamıyorlar

Tedbirsizliğin sonucu: Kendi düğünlerine katılamıyorlar
Davetli oldukları düğünde korona olan 2 gelin adayı, kendi düğünlerine katılamayacak. Sağlık Müdürü Berna Öztürk tedbirsizliğin böyle bir durum doğurduğuna dikkat çekerek, maske ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyardı.

Kendi düğünlerine katılamıyorlar

Denizli’de düğün hazırlığı yapan 2 gelin adayı davetli olarak gittikleri bir başka düğünde korona virüsüne yakalandıkları için kendi düğünlerine katılamayacak.

Sağlık Müdürü Berna Öztürk haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Vaka artışlarının yaşandığı son günlerde Covid-19 pozitif çıkanların sayısı artıyor. Tavas ilçesi Akyar mahallesinin karantinaya alınması ve Pamukkale Tapu Müdürlüğü personellerinde korona virüsü testinin pozitif çıkmasının ardından bir haber de gelin adaylarından geldi.

Gazete Duvar'dan Ayhan Çimendağ'ın haberine göre, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Covid-19 testi pozitif çıkan 2 gelin adayının önümüzdeki hafta gerçekleşmesi planlanan kendi düğünlerine katılamayacaklarını duyurdu. İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, korona virüsüne yakalandığı tespit edilen iki gelin adayının düğün gününü karantinada geçireceğini açıkladı. Geçtiğimiz hafta başka bir düğüne giden ismi açıklanmayan iki gelin adayının tedbirsizlik nedeniyle düğünde korona virüsüne yakalandıkları öğrenildi.

berna-ozturk.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar