TCDD'nin paylaşımına tepki gösterdi: Hesap vereceksiniz

TCDD'nin paylaşımına tepki gösterdi: Hesap vereceksiniz
Çorlu'da meydana gelen tren kazasında eşini ve oğlu Oğuz Arda Sel'i kaybeden Mısra Öz, 23 Nisan dolayısıyla paylaşım yapan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na tepki gösterdi. TCDD'nin paylaşımını alıntılayan Öz, ''Bizde söz veriyoruz çocuklarımıza, Hesap vereceksiniz!" yorumunda bulundu.

TCDD'NİN PAYLAŞMINA TEPKİ: HESAP VERECEKSİNİZ!

8 Temmuz 2018 tarihinde Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Sarılar köyü mevkiinde meydana gelen tren kazası, son yıllarda yaşanan en büyük facialar arasında yer alıyor. Yolların gerekli şekilde denetlenmemesi nedeniyle yağışın zarar verdiği raylarda yaşanan sorun, pek çok vatandaşın hayatını kaybetmesi ile sonuçlanmıştı. Yaşanan kazada 7’si çocuk olmak üzere 25 kişi hayatını kaybetmiş, 340 kişi de yaralanmıştı.

''''BİZ DE SÖZ VERİYORUZ''''

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TCDD resmi sosyal medya hesabından Atatürk ve bir çocuğun da resmedildiği paylaşım yapıldı. Paylaşımda, "Gazi Meclisimizin 102. Yılında, çocuklarımızın hayallerini yarınlara taşımaya, onların daima yanlarında olmaya bir kez daha söz veriyor; tüm çocuklarımızın #23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yürekten kutluyoruz" denildi.

Çorlu’daki tren faciasında oğlu Oğuz Arda Sel ile eski eşi Hakan Sel’i kaybeden, hakkında açılan davalara rağmen adalet mücadelesinden vazgeçmeyen Mısra Öz, sosyal medya hesabından TCDD''ye tepki gösterdi.

Mısra Öz, TCDD''ye şöyle seslendi:

"Siz çocukları ölüme taşıdınız ihmalleriniz ile! Onların geleceğini çaldınız liyakatsizliğiniz ile! Umutlarını toprak altına koydunuz rant uğruna! Bizde söz veriyoruz çocuklarımıza, Hesap vereceksiniz!"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar