TCDD 182 kadrolu personel alacak

TCDD 182 kadrolu personel alacak
TCDD, 8 farklı bölümden 182 kadrolu personel alacağını duyurdu. Başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılır? İşte detaylar...

TCDD Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladığı bir duyuru ile toplam 182 personel alımı yapacak. Önlisans mezunu adayların başvuru yapabileceği memur alımlarında adaylardan öğrenim şartlarını sağlamaları isteniyor. Şartların neler olduğu ve başvuruların nasıl yapılacağını Sgkbulteni.com derledi.
 

TCDD KADROLU PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURULAR İŞKUR'DA

Personel alım ilanında yer alan bilgilere göre İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımlarına başvurular bu hafta içinde yapılacak. 20 Aralık tarihinde başlayan başvurular 24 Aralık tarihine kadar devam edecek. Bu süreç içerisinde TCDD'de çalışmak isteyen adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden elektronik ortamda tamamlayacaklar. Başvuru yapmak için adayların KPSS puan şartını da sağlamaları gerek. 

Açık Kadrolar

Tezgah Makine ve Talaşlı İmalat İşçiliği

Lokomotif Tamircisi

Motor Tamircisi

Kaynakçı

Elektronik İşçiliği

Vagon İmal ve Tamircisi

Elektrikçi

Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörü

BAŞVURU YAPMADAN ÖNCE

Söz konusu personel alım ilanı için başvuru yapmadan önce adaylar öncelikle İŞKUR'un resmi web sitesine ulaşacaklar. Buradan ilana dair başvuru kılavuzlarına ulaşacaklar. Burada ilana başvuru yapacak önlisans bölümleri mesleki deneyi şartı, KPSS şartı açıklamaları yer alıyor. Bu açıklamalara uygun olanlar başvurularını elektronik ortamda tamamlayacaklar. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar