Tatlılar, pastalar, meyve tabakları yediler içtiler hesabı ödememek için 10 dakika da bakın ne yaptılar

Tatlılar, pastalar, meyve tabakları yediler içtiler hesabı ödememek için 10 dakika da bakın ne yaptılar
İstanbul Esenyurt’ta bir çift yemek yedikleri kafeden hesaplarını ödemeden kaçtı. Çiftin kaçarken kullandıkları yöntemse pes dedirtti.

Esenyurt'ta kimliği belirsiz çift, Mevlana Mahallesi Sultan Ahmet Caddesi üzerinde bulunan kafenin önüne gelerek içeri girdi.

Güvenlik kamerasının görmemiş olduğu bir masaya oturan çift, nargile, tatlı ve meyve tabağı gibi birçok çeşitli sipariş verdi.

6666.jpg

Keyifli bir şekilde zaman geçiren çift, daha sonra telefonla konuşuyormuş gibi bir numara yaparak kaçtı.

İş yerinden ayrıldıktan sonra hesabın ödenmediğini fark eden iş yeri sahibi Mehmet Kıyak, güvenlik kamerasına bakarak durumu anladı.

khh.jpg

“KAMERADA GÖRÜNMEYEN TEK BİR MASAMIZ VAR”

Konuyla ilgili konuşan Kıyak, "Bundan 3-4 gün önce bir çift geldi. Meyve tabağı, fondü, pasta, tatlı gibi şeyleri yediler. O sırada kalabalık bir grup içeri girdi. Biz onlarla ilgileniyorduk. 10 dakika sonra baktık ki masada kimse yok ve her şey yenilip içilmiş. Kamerada görünmeyen tek bir masamız var. Onlar da o masada oturuyorlardı. Telefon ile konuşuyor numarası yapıp ayrılmışlar. Buradaki amacımız kaçan parayı almak değil. Masadaki fondü bizi fakir etmedi. Onları da zengin etmeyecek” şeklinde açıklamada bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar