Tatil yolunda zincirleme kaza: 3 yaralı

Tatil yolunda zincirleme kaza: 3 yaralı
Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde 5 tane aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazasında 3 şahıs yaralandı. Kaza sebebiyle tatilcilerin yoğun olarak kullandığı Ankara istikametinde trafik zar zor ilerledi.

Kaza, Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde Dilaver Kavasoğlu Viyadüğü üzerinde oldu. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine doğru giden 3 otomobil, Karayolları aracı ve tırın karıştığı zincirleme trafik kazası oldu. 5 aracın karıştığı kazada 3 şahıs yaralandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve karayolları ekipleri geldi. Kazada yaralanan 3 şahıstan 2’si hastaneye götürüldü. Hafif bir şekilde yaralanan bir kişi ise ayakta tedavi edildi.

aw178459-03.jpg

Kaza sebebiyle ulaşımın tek şeritten sağlanması sebebiyle bölgede araç kuyruğu oluştu. Araçların yoldan kaldırılmasından sonra trafik tekrar normal seyrine döndü. Otoyolda, Ramazan Bayramı tatili için memleketlerine gitmek isteyen bazı vatandaşların gün boyunca oluşturduğu yoğunluk ise akşam vakitlerinde azaldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar