Tanju Özcan, CHP toplantısı öncesi Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: "Kral çıplak"

Tanju Özcan, CHP toplantısı öncesi Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: "Kral çıplak"
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirel söylemlerinde vites yükseltti. Özcan, Kılıçdaroğlu için "Kral çıplak" ifadelerini kullanırken, CHP'li il başkanlarını ise 'vatandaşın sesini dinlemeye' davet etti.

Umut Can Halavart / Günboyu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından yoğun bir gündem yaşamaya devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun partinin yönetimine talip olduğunu ima eden açıklamaların ardından Kılıçdaroğlu cephesinden yanıtlar gecikmezken, seçim sonrası Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından parti yönetimine sert eleştiriler getirmeye devam etti.

"KRAL ÇIPLAK" DİYEBİLSİNLER

Özcan, yarın yapılacak CHP İl Başkanları Toplantısı öncesinde CHP üyeleri ve seçmenlerinin il başkanlarını arayarak halkın görüşlerini aktarmalarını istedi. "İl Başkanlarımız yarın Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na gerçekleri cesurca ve özgürce söyleyebilmeli ve 'Kral çıplak' diyebilmelidir. Genel Başkanımızın gerçekleri İl Başkanlarımızdan duyması en doğal hakkıdır." şeklinde konuşan Özcan, Kılıçdaroğlu'na yönelik CHP seçmeninde çok büyük bir tepki olduğunu belirtti.

"GERÇEKLERİ İL BAŞKANLARINDAN DİNLEMEK SAYIN GENEL BAŞKAN'IN EN DOĞAL HAKKI"

Tanju Özcan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı “Yarın Ankara’da Sayın Genel Başkan’ın başkanlığında CHP İl Başkanları toplantısı yapılacak. Tüm CHP’li üyelere ve CHP’ye oy veren vatandaşlarıma sesleniyorum; lütfen bu akşam herkes kendi ilindeki CHP İl Başkanı’nı arasın ve halkın düşüncelerini paylaşsın. Onlar da sizden aldıkları cesaretle yarın Sayın Genel Başkan’a düşüncelerini cesurca ve özgürce ifade edip “Kral çıplak” diyebilsinler. Gerçekleri İl Başkanlarından dinlemek Sayın Genel Başkan’ın en doğal hakkıdır.”

tanju1.webp


YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar