Taliban'dan Prens Harry'e: ''Delikanlıysa Afganistan'a gelsin''

Taliban'dan Prens Harry'e: ''Delikanlıysa Afganistan'a gelsin''
İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerinden feragat eden Prens Harry, anı kitabında Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü yazmıştı. Bu ifadelere tepki gösteren Taliban komutanı, 'O dikkat çekmeye çalışan koca ağızlı bir zavallı' dedi.

İngiltere Kraliyet Ailesi''nden ayrılarak ABD''ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry''nin Afganistan''daki görevi sırasında 25 kişiyi öldürdüğünü anlatmasına ülkede geçtiğimiz sene yönetimi ele geçiren Taliban''dan tepki geldi.

Daily Mail''in haberine göre Taliban komutanlarından Molavi Ağagül, Sussex Dükü''ne "Biz hâlâ burada ama o babaannesinin sarayına kaçmış. O dikkat çekmeye çalışan koca ağızlı bir zavallı. Onu ve ordusunu ülkeden defettiğimiz için öfkeli olmalı. Bence delirmiş ve bir doktora görünmeli” ifadelerini kullandı. 32 yaşındaki komutan, "Eğer gerçek bir erkekse ve bir ezik değilse, Afganistan''a tekrar gelsin" diye konuştu.

"TATMİN ETMEDİ AMA UTANDIRMADI DA"

Sussex Dükü Prens Harry, 10 Ocak''ta yayınlanacak Spare isimli otobiyografik kitabında, Afganistan''daki görevi sırasında 25 kişiyi öldürdüğünü yazmış “Beni tatmin eden bir sayı değil ama utandırmıyor da” ifadelerini kullanmıştı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar