Talat Atilla kınama kararı veren Basın Konseyi'ne sert çıktı!

Talat Atilla kınama kararı veren Basın Konseyi'ne sert çıktı!
Gündemden düşmeyen “Saray’da Erdoğan ile görüşen CHP’li” haberi nedeniyle Basın Konseyi Yüksek Kurulu'nun, Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında kınama kararı almasına, Atilla'dan yanıt geldi.

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın “Saray’da Erdoğan ile görüşen CHP’li” yazısı sonrası bu iddianın kaynağının Talat Atilla olduğunu açıklamıştı. Turan’ın açıkladığı kaynağı Talat Atilla da “Yanıt veriyorum!” başlıklı bir yazı kaleme almış ve kendi kaynağının da “bir CHP’li” olduğunu söylemişti.

Rahmi Turan ve Talat Atilla’nın gündem yaratan haberi nedeniyle Basın Konseyi Yüksek Kurulu, Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında kınama kararı aldı.

Talat Atilla karar üzerine sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Basın Konseyi’ne saydıran Atilla, konseyin tutumuna karşı “utanmazlar” diyerek cevap verdi.

"SİZDEN KORKAN SİZDEN BETER OLSUN!"

İşte Atilla’nın o sözleri:

“Atatürk posterinin indirilmesi olayında, CHP’li Milletvekili Aylin Nazlıaka, mahkemeye başvurarak benim ‘cep telefonlarım ve bilgisayarıma el konulmasını’ talep ettiğinde. Adına ‘Basın Konseyi’ denilen şey… Şikayetime, konunun 58 gün medya gündeminde kalmasına rağmen ‘Bu basın özgürlüğüne darbedir’ demek yerine… Tek kelime açıklama yapmadı ama… İdeolojik bağnazlık ve sığlıkla bugün beni kınamışlar!

Ataturk’ün soyadını verdiği bir insanın yeğeni, inançlı bir vatansever olarak bu haberi ben yapmıştım. Ve bu haberimle gurur duyuyorum. (Bu haberle de TAÇSAV Atatürk özel ödülü aldım.)

‘Adımın Aylin olduğu kadar eminim ki; Atatürk fotoğrafını CHP’li Milletvekili odasından indirdi’ diyen Nazlıaka’yı partiden atan Değerli CHP’li yöneticiler, her nedense (!) Nazlıaka’yı yeniden partiye aldılar!

Haber doğruysa ki.. Nazlıaka bizzat dogruladı. Neden Nazlıaka’yı partiye yeniden aldınız? Haberim doğru değilse, Nazlıaka’yı neden partiden attınız? Basın Konseyi ve gazeteciyim diyen hiç kimse bu soruları soramayacaksınız. Kalkıp, kınama falan filan… Utanmazlar!

Şimdiye kadar yazılan/ çizilen her iftirayı sadece hukuk önünde değil, yazı ile de tek tek sizi kamuoyuna tanıtacağım ki; Bundan sonra o kirli ruhunuzla bu milleti zehirlemeyin! Terör örgütlerine tek kelime edemeyenler, ABD bayrağına sarılarak uyuyan zihniyete

Tek kelime konuşamayanlar, bana ağız dolusu iftira ve hakaret ettiler! Basın konseyinin kararını iştahla yazanlar, bu yazdıklarımı özenle saklayacaklar! Sizden korkan sizden beter olsun! Allah var, gam yok…”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar