Taksim’de maske takıp dolar saçan Onlyfans kullanıcıları hakkında yeni gelişme!

Taksim’de maske takıp dolar saçan Onlyfans kullanıcıları hakkında yeni gelişme!
İstanbul Taksim’de Maske takan OnlyFans içerik üreticisi grubunun Taksim’de dolarları sokağa saçtığı görüntüler gündem oldu. Onlyfanscı grup gözaltına alınırken o grup hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

Maske takan 13 kişilik OnlyFans içerik üreticisi, 1 dolarlık banknotları sokağa saçınca bazı insanlar da bu paraları kapışmak için yarıştı ve o görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Görüntülerin yayılmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma sonucu bu kişilerin kimliklerini belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonla 13 zanlıyı gözaltına aldı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada üzerinde "geçersiz" ibaresi olan çok sayıda dolar, maske ve çeşitli kıyafetler ele geçirildi.

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" suçundan haklarında soruşturma başlatılan şüphelilerden biri emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken diğer 12 kişi ise adliyeye gönderildi.

Soruşturma savcılığı, 12 şüpheliden 7'sini ifadelerinin ardından serbest bırakırken 5 şüpheli "halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan haklarında adli kontrol tedbirleri uygulanması talebiyle hakimliğe sevk edildi ancak 5 şüpheli de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar