Fenomen Taha Duymaz ailesiyle 120 saattir enkaz altında: Ölüme terk edildi!

Fenomen Taha Duymaz ailesiyle 120 saattir enkaz altında: Ölüme terk edildi!
Hatay’da yaşanan büyük depremde 7 katlı binanın bodrum katında enkaz altında kalan 17 yaşındaki fenomen Taha Duymaz’dan hala haber alınamadı. Duymaz’ın ablası sosyal medyadan enkazın olduğu yere arama kurtarma ekibi gönderilmesi için yardım istedi.

10 ilde büyük hasara ve neden olan deprem felaketinde 5 .güne gelindi, can kaybı 18 bini aştı. Hatay’da yaşayan çektiği yemek videoları ile fenomen olan 17 yaşındaki Taha Duymaz’da ne yazık ki hala haber alınamadı. Halasının evine misafirliğe giden Taha Duymaz’ın kız kardeşi Melek Duymaz, bir erkek kardeşi, halası ile enkaz altında kaldığı öğrenildi.

Taha’nın ablası Semiha Duymaz enkazdan seslerin geldiğini söyleyerek kurtarma ekiplerinin adrese gitmesi için yardım istedi.

Bölgeye 5. günde arama kurtarma ekiplerinin yeni gittiği iddiaları sürerken henüz kurtarma çalışmasına dair bir gelişme yaşanmadı. Abla Semiha Duymaz fenomen Dilan Polat ve Burak Çözen’in Taha Duymaz’ı enkaz altından kurtarmak için yardıma gittiğini duyurdu.

Okulu bırakıp ailesi için yaşam mücadelesi veren yaptığı yemeklerle yeteneklerini sergileyeni sosyal medyada defalarca zorbalığa maruz kalan 17 yaşındaki Taha’nın Armağan Ç ağlayan’a anlattı hayat hikayesi ise yürekleri sızlatmıştı. Duymaz’ın “Belki çok yaşamam, 18 19’umda ölürüm” sözü dinleyenleri duygulandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar