Suudi Arabistan'ın Salah için teklifini duyanlar hayrete düştü! Futbol tarihinin en pahalı transferi olacak

Suudi Arabistan'ın Salah için teklifini duyanlar hayrete düştü! Futbol tarihinin en pahalı transferi olacak
Suudi Arabistan'daki transfer çılgınlığı sürüyor. Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah'ı kadrosuna katmak için 175 milyon euroluk teklif yapan Al-İttihad, Liverpool tarafından reddedilmişti. Suudi ekibi, Salah'ı kadrosuna katmak için teklifi 230 milyon euroya çıkarmaya hazırlanıyor.

Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'a transferi ile başlayan Suudi Arabistan'daki transfer çılgınlığı, Avrupa'yı kasıp kavurmaya devam ediyor.

Birçok dünya yıldızı bu yaz transfer döneminde Suudi Arabistan'ın yolunu tutarken, devlet tarafından sübvanse edilen Suudi kulüplerinin transfer iştahı henüz bitmiş değil. Liverpool ile sayısız başarıya imza atan Mısırlı futbolcu Mohamed Salah için ısrarcı olan Suudi ekibi Al-İttihad, Liverpool'a yaptığı ve reddedilen 175 milyon euroluk teklifinde bir güncellemeye gidecek.

FUTBOL TARİHİNE GEÇECEK

Liverpool'un başarılı çalıştırıcısı Jürgen Klopp'un yıldız oyuncuyu bırakmak istememesi karşın kulüp yönetimi, yapılan teklifin astronomik oluşu nedeniyle transfere sıcak bakabilir. 230 milyon euroluk satışın gerçekleşmesi halinde Mohamed Salah, 222 milyonluk bonservis bedeliyle Barcelona'dan Paris Saint-Germain'e transfer olan Neymar'ın rekorunu geride bırakarak futbol tarihinin en pahalı transferi olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar