Survivor'da polis baskını! Acun Ilıcalı nedenini açıkladı

Survivor'da polis baskını! Acun Ilıcalı nedenini açıkladı
Survivor All Star yarışmasında gündeme gelen polis operasyonunun detayları belli oldu. Acun Ilıcalı, yarışmacılardan Seda Aktuğlu'nun neden olduğu karışıklığı anlattı.

Survivor All Star TV8’de yeni bölümleri ile ekrana gelmeye başladı. Yarışmanın ilk haftasında ise dikkat çeken bir olay yaşandı. Acun Ilıcalı, Dominik polisi ile yaşananları anlattı.

'BEN BU YAŞIMA KADAR BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM'

Yarışmanın ilk haftalarında yaşanan olayın perde arkasını anlatan Acun Ilıcalı, öncelikle durumla ilgili şaşkın olduğunu da dile getirdi.

Uzun yıllardır televizyon yayıncılığı yapan Acun Ilıcalı yaşanan olayın garipliğini ‘ben şu yaşıma geldim böyle bir şeye görmedim’ diyerek tarif etti.

Ekibinden aldığı telefon ile olayı öğrendiği ifade eden Ilıcalı, yaşananların sorumlusunun yarışmacılardan Seda Aktuğlu olduğunu açıkladı.

'BENİ KAÇIRDILAR' DEDİ ORTALIK KARIŞTI

Yarışmacı Seda Aktuğlu’nun yarışma ödüllerinden biri olan Kolombiya gezisi sırasında kuralları çiğneyerek havalanında bir kişiden telefon istediğini ve ‘beni kaçırdılar’ diyerek telefonu aldığını söyledi.

Telefonu istenen kişinin yaşanan durumu polise bildirmesi ile olayların farklı ilerlediğini dile getiren Acun Ilıcalı, babasına mesaj göndermek isteyen yarışmacı Seda Aktuğlu’nun olayda büyük bir ihmali olduğunu söyledi.

‘Son derece anlamsız bir sebep’ ile bu davranışın yapıldığını söyleyen Ilıcalı, bunu yapmak için ‘aklın yerinden gitmesi’ gerek diyerek yarışmacıyı eleştirdi.

Yaşanan olayın çok daha büyüyebileceğini ifade eden Ilıcalı, yarışmacının beş ödülden faydalanmayarak ceza aldığını da aktardı.

sedayarismaci.jpg

SEDA AKTUĞLU KİMDİR?

Seda Aktuğlu, 24 Nisan 1987 tarihinde doğdu. Almanya doğumlu, Aslen İzmirli olan Seda Aktuğlu'nun eğitimine Almanya'da başladı. Lise eğitimini Eskişehir’de tamamlayan Aktuğlu, Marmara Üniversitesi Almanca Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Seda Aktuğlu, Acun Ilıcalı’nın yapmış olduğu Var Mısın Yok Musun yarışmasına da katıldı. Aktuğlu 2010 yılında yine Survivor ekibinde yer almıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar