Survivor'da iki yarışmacı ortalığı birbirine kattı! Yılan kavgası büyüdü... Acil durum konseyi toplandı

Survivor'da iki yarışmacı ortalığı birbirine kattı!  Yılan kavgası büyüdü... Acil durum konseyi toplandı
Survivor'da Sema Aydemir ve Pınar Saka arasındaki gerginlik, gündeme bomba gibi düştü. Pınar'ın Sema'nın adının baş harfini yılan şeklinde çizmesi, yarışmada gerginliğe sebep oldu. Yaşanan olaylar sonrasında Acun Ilıcalı, acil durum konseyi topladı.

Sema ve Pınar arasındaki gerilim, adada tansiyonu yükseltti.Tanıtımda görülen sahneler, izleyicileri şaşırtırken, oyun alanında her iki yarışmacının da bulunmaması merak konusu haline geldi.

65dbc1a2721699be74eaf751.webp

OYUN ALANINA GETİRİLMEDİLER!

Survivor'un sunucusu Murat Ceylan, dokunulmazlık oyunu öncesinde Sema ve Pınar'ın oyun alanına getirilmediğini belirtti. Bu durum, Sema'nın kardeşi Seda'nın da tepkisine neden oldu. Acil durum konseyinde ise Acun Ilıcalı, yaşananların şokunu üzerinden atamadıklarını ve konuyu değerlendirdikten sonra bir karara vardıklarını ifade etti.

65dbc03f721699be74eaf73e.webp

SURVİVOR PINAR DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Sema Aydemir'in alacağı ceza henüz netlik kazanmazken, yeni bölümde yaşananlar ve alınacak kararlar büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle Pınar Saka'nın oyun alanına getirilmemesi, izleyicileri şaşırtırken, Pınar'ın alacağı ceza da belirsizliğini koruyor.

Survivor'da yaşanan bu gerginlik ve olayların ardından, Pınar Saka'nın diskalifiye olup olmayacağı ise izleyicilerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. İlerleyen bölümlerde yaşanacak gelişmelerle birlikte, bu soruların cevapları da netlik kazanacak.

65dbc03f721699be74eaf734.webp

PINAR SAKA KİMDİR?

İstanbul'un 1985 yılında dünyaya gelen Pınar Saka, başarı dolu bir yaşamın izlerini taşıyor. Nebraska Üniversitesi'nde Uluslararası İşletme ve Pazarlama alanında lisans eğitimini tamamladıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisans yaparak akademik kariyerine de adım attı.

Sporla iç içe geçen hayatında önemli başarılar elde eden Saka, 2009 yılında Amerika'da NCAA tarafından yılın atleti seçildi. Özellikle kısa mesafe koşularında gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Saka, Türkiye'yi uluslararası arenada temsil etme gururunu taşıyor.

65dbc084721699be74eaf745.webp

2005 Akdeniz Oyunları'nda 400 metre ve 4x400 metre bayrak yarışlarında ülkemizi başarıyla temsil ederek bronz madalya kazanan Pınar Saka, spor kariyerindeki başarılarını Survivor 2017 gibi büyük platformlarda da sürdürdü. Survivor'da 100m, 200m ve 400m kategorilerinde mücadele eden Saka, gösterdiği performansla izleyicilerin ve jüri üyelerinin takdirini kazandı.

65dbc03f721699be74eaf736.webp

Sporculuk kariyeri kadar iş dünyasındaki başarılarıyla da tanınan Pınar Saka, hem profesyonel hayatta hem de özel yaşamında dengeli bir şekilde ilerliyor. Evli ve bir çocuk annesi olan Saka, hayatının farklı alanlarında başarılı bir denge kurarak ilerlemeye devam ediyor.

Pınar Saka, sporcu kimliğiyle olduğu kadar akademik ve profesyonel kariyeriyle de dikkat çeken bir isim olarak, gençlere ilham olmaya devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar