Survivor'da eleme adayları belli oldu

Survivor'da eleme adayları belli oldu
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un son bölümünde dokunulmazlık heyecanı doruğa çıktı. Geçtiğimiz bölümlerde Merve Aydın'ın yaşadığı sakatlığın damga vurduğu yarışmada, 7 Mayıs akşamı oynanan dokunulmaz oyunu nefes kesti. İşte Survivor'un son bölümünde yaşananlar...

Survivor''da 7 Mayıs akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Mavi ve kırmızı takım arasında adada kalma mücadelesi verilirken Merve''nin sakatlığı oyuna bir ara verilmesine neden oldu.

Kadınlar ve erkekler arasında ayrı olarak oynanan dokunulmazlık oyunu havuzlu ve kaydıraklı zor bir parkurda sonuçlandı. Kıran kırana geçen mücadelede kazanan takım kırmızı takım oldu. Kaybeden mavi takım potada ise ter döktü.

ELEMA ADAYLARI BELLİ OLDU

Dün akşam 2. eleme adayı da potaya girdi. Survivor''da dün akşamki dokunulmazlık oyunu ve iletişim ödülü mücadelesinin kazananı Kırmızı takım oldu.

Bu sonuçlara göre adaya veda etmeye aday isimler ise şöyle:

EVRİM KEKLİK

NİSA BÖLÜKBAŞI

BERKAN

ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Bu hafta için Survivor kim gitti sorusu henüz yanıtlanmadı. Ancak geçtiğimiz eleme konseyinde adaya veda eden isim Barış Murat Yağcı oldu.

Şu anda haftanın eleme adayları arasında Evrim, Nisa ve Berkan bulunuyor.

SAKATLIKLAR DAMGA VURDU

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor son bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyununa Survivor Merve Aydın''ın sakatlığı damga vurdu.

Oyun sırasında sakatlık yaşayan iddialı yarışmacı acı içinde kıvranarak yere düştü. Doktor müdahalesi ardından aşil tendonu kopması meydana geldiği belli olan Aydın, "Anne sana söz verdim" diyerek herkesi ağlattı.

Survivor Merve sağlık durumu ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Ilıcalı, durumu açıklarken oldukça zorlandı. Merve Aydın''ın Survivor macerasının bittiği duyuruldu.

Öte yandan bir kötü haber de Survivor Perviz''den geldi. Aynı problemle doktor kontrolü altına alınan yarışmacıdan kötü haber geldi. Merve Aydın gibi Perviz de Survivor''a devam edemeyecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar