Survivor'da çıkan tartışmaya Acun müdahale etti

Survivor'da çıkan tartışmaya Acun müdahale etti
Yarışmada dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında bir gerginlik yaşandı. Acun Ilıcalı, iki yarışmacıyı uyardı.

Survivor’da ipler gerildi

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında gergin anlar yaşandı.

Hikmet, Yasin, Ardahan, Yunus Emre ve Atakan arasında yaşanan problemler devam etti.2

Hikmet konseyde neden yazıldığına dair yaptığı açıklamada, "Sürgün gerçekten benim için zor bir yer değil. Benim yarışmam, ada hayatım da iyi giderken benim 5 ismim çıkması... 

Survivor'ın ikinci ayındayız. 5-6 tane arkadaşın 'kararsız kaldık demeleri...' Bana gelene kadar birkaç tane daha arkadaşım olduğunu düşünüyorum.Gökhan ile tartıştım, Gökhan 'seni yazacağım' dedi. Yunus Emre ile o gün tartıştık. Atakan niye yazdı? Ben dedim ki 'gruplaşma olduğunu düşünüyorum sen de o gruba dâhil misin?' dedim" dedi.

Daha sonra Atakan araya girerek, 'ikinci seçeneği de söyle' demesinin ardından Hikmet, "Atakan buraya gelmeden önce, karşı takıma gideceğini düşündüm. Ben Atakan'ı seçtiğim zaman, Atakan benimle yarışamaz psikolojisi bozulur' dedim " ifadelerini kullandı.

Atakan, 'küfür etmedin değil mi?' diye sordu. Atakan daha sonra, "Bırak bu işleri, sen çok karaktersiz bir adamsın. Yaptıkların ile söylediklerin bir olsun" sözlerini kullandı.

Acun Ilıcalı bu sözlerin ardından Atakan'a müdahale etti ve "Atakan sen kelimeleri nasıl kullanabiliyorsun burada? Yarışmacıya sen niye hakaret ettin? Sana net bir şekilde söylüyorum. Bir kez daha konseyde bu tarzda bir konuşma yaparsan yüzde 100 yaptırım yapacağız. Medeni bir şekilde konuşamıyorsanız, bu cümlelerin yeri burası değil haberiniz olsun" diyerek sert uyarıda bulundu.

Yunus Emre'nin oy kullanırken ki söylediği sözlerle ilgili de Ilıcalı şu sözleri söyledi. "Medeni bir şekilde konuşman lazım oy kullanırken. Sen ne diyorsun? Bırak bize muhakeme yapma. Sen galiba kelime ve cümlelerde kendini tutabileceksin gibi gelmemeye başladı bana. Burası arkadaşlar oy kullanma yeri. Hakaret yeri değildir" Ayrıca ikinci eleme adayı Atakan oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar