Survivor'da 14 Mart akşamı ilk eleme adayı belli oldu

Survivor'da 14 Mart akşamı ilk eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da 14 Mart Pazartesi akşamı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Önceki gün elenen ismin seçildiği adada iki takımın yarışmacıları dokunulmazlık için kıran kırana mücadele etti. Peki 14 Mart Survivor All Star'da dokunulmazlığı hangi takım aldı, haftanın ilk eleme adayı kim oldu? İşte dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve yarışmacılar!
Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımı 14 Mart Pazartesi akşamı dokunulmazlık oyunu için kıran kırana mücadele etti. Mücadeleyi kaçıran izleyiciler Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu diye araştırıyor. Haftanın ilk yarışmasında dokunulmazlığı alan takım merak ediliyor. Nefes kesen oyun sırasında Sema''nın yaşadığı sakatlık hem izleyiciyi hem de diğer yarışmacıları korkuttu.
 
SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
 
TV8''in fenomen yarışma programı Survivor All Star''da yeni haftanın ilk dokunulmazlık yarışı ekrana geldi. Oyunu kazanan aynı zamanda büyük bir de ödülün sahibi oluyor. Günün oyununun kazananı fırında pişmiş bonfile, patates, mücver ve elmalı turta kazandı. İlk dokunulmazlığın kadınlar mücadelesini gönüllüler kazandı. Erkekler yarışını ise ünlüler aldı. Dokunulmazlığın kazanı gönüllüler oldu.
 
14 MART SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?
 
Dokunulmazlığı kaybeden ünlülerde Sema ve Parviz dokunulmaz oldu. Barış ve Mert isimlerinin çıktığı ada konseyinde haftanın ilk eleme adayı Mert oldu.
 
DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA FECİ KAZA!
 
Survivor All Star''da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ünlüler takımından Sema ile gönüllüler takımından Berna karşılaştı. Sema''nın parkurda yaşadığı talihsiz anlar dokunulmazlık oyununa damga vurdu.
 

 
Yarışmacı başını sert bir şekilde çarparak yere düştü. Kendisine yardıma gelmeye çalışan Bora''nın da Sema''nın üzerine düşmesi üzerine diğer yarışmacılar Sema''nın başına toplandı.
 

 
İkizi Seda''nın ve diğer yarışmacıların Sema için çabalayışı bölüme damga vurdu. Öte yandan Barış Murat Yağcı da hastalığı dolayısıyla mücadelede yer almadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar