Survivor'a katılacak Mert Öcal kimdir?

Survivor'a katılacak Mert Öcal kimdir?
Survivor'a katılacak ünlü isimlerin belli olmasının ardından, bu isimlerin geçmişte yer aldıkları projeler merak edilmeye başlandı. Peki, Survivor 2020'de yer alacak ünlülerden Mert Öcal kimdir? Hangi projelerde yer aldı? İşte detaylar...

Survivor'a katılacak ünlüler belli oldu

Yapımcı Acun Ilıcalı, bir süreden bu yana Survivor 2020 için üzerlerinde çalıştıkları isimleri bugün kamuoyuna duyurdu. Ilıcalı'nın açıkladığı isimleri şöyle oldu: Uğur Pektaş, Aycan Yanaç, Sercan Yıldırım, Derya Can Göçen, Parviz Abdullayev, Elif Yıldırım Gören,  Murat Yağcı, Melis Türk,  Mert Öcal, Şaziye İvegin Üner, Ersin Korkut. 

MERT ÖCAL MERAK EDİLDİ  

Survivor'a katılacak isimlerin daha önce yer aldığı projeler de merak edilmeye başlandı. Peki, Survivor 2020 kadrosunda yer alan isimler arasında yer alan Mert Öcal kimdir? Daha önce hangi projelerde yer aldı? 

MERT ÖCAL KİMDİR? 

29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. "Best Model of Turkey" seçilden sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı. Ardından Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir ,Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz gibi çeşitli dizilerde oynadı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar