Survivor Yunus Emre kimdir? Yunus Emre Özden kaç yaşında, nereli? Yunus Emre Özden diskalifiye mi olacak?

Survivor Yunus Emre kimdir? Yunus Emre Özden kaç yaşında, nereli? Yunus Emre Özden diskalifiye mi olacak?
Survivor All Star'ın yarışmacılarından biri olan Yunus Emre Özden son olaylardan sonra gündeme geldi. Birçok vatandaş yarışmacının hayatını merak ediyor. Peki Survivor Yunus Emre kimdir? Yunus Emre Özden kaç yaşında, nereli? Yunus Emre Özden diskalifiye mi olacak?

Survivor Yunus Emre kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024 programının yarışmacılarından biri olan Yunus Emre Özden yaşanan olaylardan sonra izleyicilerin dikkatini çekti. Mavi takımda başlayan ancak daha sonra kırmızı takıma geçen Yunus Emre Özden'in diskalifiye olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki Survivor Yunus Emre kimdir? Yunus Emre Özden kaç yaşında, nereli? Yunus Emre Özden diskalifiye mi olacak?

YUNUS EMRE ÖZDEN DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Survivor 2024 All-Star'da Mavi takımından Kırmızı takımına geçen Yunus Emre Özden, geçtiğimiz haftalarda yaptığı el hareketleri nedeniyle Acun Ilıcalı'dan uyarı almıştı. Bu sefer Poyraz ile parkurda yaşadığı sözlü kavgada gerilim artınca kendini tutamayarak küfürler savurmuş ve Poyraz'a saldırmıştı. Bu olayın ardından izleyiciler Yunus Emre'nin diskalifiye edilip, edilmeyeceğini merak etmeye başladı. Ancak bu durum ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR?

Yunus Emre Özden, 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Silivri'de yaşayan Yunus Emre, 1.85 boyunda ve 82 kilo. Açıköğretim Fakültesi'nde Ulaştırma Lojistik okuyan Yunus Emre, modellik kariyerine ajanslarla katalog çekimleri yaparak başladı. Kick boks, güreş ve karate antrenmanlarıyla spor hayatına devam eden Yunus Emre, 2019'da Türkiye 3.'sü, İstanbul 2.'si oldu. Şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgilenen Yunus Emre'nin aksiyon filmi çekme ve dövüş kulübü sahibi olma gibi hayalleri bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar