Survivor'da ilginç itiraf: Adayı yakacaktık!

Survivor'da ilginç itiraf: Adayı yakacaktık!
Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor isimli yarışma programına 2020 ve 2022 yıllarında katılan Yunus Emre Özden'in 'adayı yakacaktık' sözleri dikkat çekti.

Daha önce iki kere Survivor''a katılan Yunus Emre Özden, önceki akşam bir mekan çıkışında görüntülendi. Burada gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Özden, adada yaşadıklarının yanı sıra, Yasin ile olan bir anısını da paylaştı.

Snb Magazin''de yer alan habere göre, son olarak survivor 2022 All Star''da yarışan Yunus Emre Özden; Nagihan, Yasin ve Gökhan ile eleme heyecanı yaşamış, halk oylamasında en düşük SMS''i alarak adaya veda etmişti. Yunus Emre''nin adadan elendiğini öğrenen Yasin ise arkadaşına sarılarak gözyaşı dökmüştü. Adadaki en yakın arkadaşına veda etmekte zorlanan Yasin, Yunus Emre''ye uzun süre sarılarak ağlamıştı.

''''ADAYI YAKACAĞIZ BENİMLE MİSİN''''

Yunus Emre, “Bir sabah uyandım Yasin Obuz beni kameraların dışına çağırdı. Ne olduğunu sorduğumda ''Kanka adayı yakacağız benimle misin?'' diye sordu. Ben de seninleyim dedim. Çok büyük para cezası ödeyeceğimizi öğrenince vazgeçtik” diye konuştu. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar