11 Nisan Survivor'da 4. eleme adayı belli oldu

11 Nisan Survivor'da 4. eleme adayı belli oldu
Survivor 4. eleme adayı dün oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası belli oldu. Survivor'da kıyasıya mücadele dün akşam da dokunulmazlık oyunu ile devam etti. 11 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da heyecan hız kesmeden devam ederken izleyiciler "Survivor kim elendi?" ve "Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?" Sorularına yanıt aradı.
Survivor All Star''da Gönüllüler takımı ile Ünlüler takımı arasındaki kıyasıya mücadele dün akşam da devam etti. Haftanın dördüncü dokunulmazlık oyununu için kıran kırana mücadele verildi. Peki, Survivor''da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu, eleme oldu mu? İşte dün yayınlanan Survivor son bölümde yaşananlar ve eleme adayları...
 
SURVİVOR''DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
 
Survivor''da dün akşam 4. dokunulmazlık oyunu için iki takım da ter döktü. Survivor All Star''da kadınlar turunu Gönüllüler takımı kazanırken, Erkek turunu ise 8-1''lik skor ile Ünlüler takımı kazandı. Best Of''a (En iyilere) kalan yarışın kazananı Ünlüler takımı oldu.
 
SURVİVOR 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?
 
Survivor''da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı eleme adayı olarak Ayşe''yi çıkardı. Buna göre son eleme adayı Ayşe oldu.
 
SURVİVOR ELEME ADAYLARI
 
Survivor 3. eleme adayı Ünlüler takımında yapılan oylama sonucunda 5 oy ile Parviz olmuştu.
 
Survivor''da oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım da Gönüllüler takımı olmuştu. Haftanın 2. eleme adayı ise ünlüler takımı yapılan oylama sonucunda 5 oy ile Gizem Memiç''i aday gösterdi.
 
Survivor''da Ünlüler takımından yokluk adasına giden ilk isim Barış Murat Yağcı olmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar