18 Mart Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım ve eleme adayı...

18 Mart Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım ve eleme adayı...
Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımının kıran kırana mücadele ettiği oyunun ardından dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı sorusu izleyicinin gündemine oturdu. Oyunu kaybeden takımdan oylama sonucu seçilen eleme adayı da böylece belli oldu. Peki Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte 18 Mart Survivor dokunulmazlık oyunu galibi ve eleme adayı...
Survivor All Star 2022''de yarışmacıların kıran kırana mücadelesi devam ediyor. 18 Mart Cuma akşamına damga vuran dokunulmazlık oyununu kazanan takım ödülün sahibi olurken, oyunu kaybeden takım eleme adayı çıkarıyor. Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı soruları bugünkü yarışmayla ilgili yanıt arayan sorular arasında yer alıyor.
 
SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
 
Dokunulmazlık oyununu kazanan takım Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllülerin verdiği mücadelenin sonucu belli oldu. Oyunda öne çıkan isim Hikmet olurken kazanan taraf Gönüllüler oldu.
 
SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
 
Survivor All Star''da haftanın ilk eleme adayı Mert olmuştu. 2. eleme adayı ise Salı günü belli oldu ve bu isim de Barış Murat Yağcı oldu. Dün akşam yaşanan eleme heyecanının ardından haftanın yeni eleme adayları da netleşti. Konseyde yapılan oylama sonucu Evrim ve Berna 7-7 oy alarak birlikte potaya girdi. Ünlülerden 5. aday da Parviz''in seçimiyle Adem oldu.
 
SURVİVOR KİM ELENDİ?
 
Acun Ilıcalı, en az SMS sıralaması oyuna sahip olarak Survivor''a veda eden ismi açıkladı. Yapılan oylama sonucu adaya veda eden en son isim Berna olmuştu.
 
Bugünün eleme adayı yarışmanın sonunda netleşti; Ünlüler takımından en çok ismi yazılan kişi Mert Öcal oldu.
 
ADAYI SARSACAK KAVGA: İKİ ARKADAŞ BİRBİRİNE GİRDİ!
 
Survivor''dan önce de tanıştıkları bilinen Batuhan ve Mert ikilisi birbirine girdi. Mert bağırarak, ''Arkadaşlar bulaşıkları Batuhan yıkayacak'' söyleminde bulundu. Bunun üzerine, Batuhan ve Mert arasında sözlü tartışma yaşandı. Mert''in bağırışlarına çok sinirlenen Batuhan adeta çılgına döndü.
 
Elinde sopayla Mert''e saldırmaya çalışan Batuhan''ı ise Adem güçlükle durdurdu.Ada konseyinde yaşanan olaylar ise yeni bir diskalifiye iddiasını ortaya attı. Mert kesinlikle Batuhan ile aynı takımda olmak istemediğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar