Survivor All Star'da heyecan dorukta: Dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayı belli mi? İşte tüm merak edilenler...

Survivor All Star'da heyecan dorukta: Dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayı belli mi? İşte tüm merak edilenler...
17 Şubat 2024 tarihinde Survivor All Star'da heyecan doruktaydı! Haftanın ilk dokunulmazlık oyunuyla birlikte yarışmacılar arasındaki rekabet iyice kızıştı.

Hangi takımın zafere ulaştığı ve akşamın en önemli olayları merak konusu oldu.

Survivor All Star'ın 17 Şubat 2024 tarihli bölümünde izleyicileri heyecan dolu anlar bekliyordu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda hangi takımın galip geleceği büyük bir merak konusuydu.

Yarışmacılar arasındaki rekabetin tavan yaptığı bu bölümde neler yaşandı? İşte geceye damga vuran olaylar ve merak edilen detaylar...

17 Şubat 2024'te Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı hala belirsizliğini koruyor. Yarışmacılar, büyük bir mücadele ile haftanın ilk dokunulmazlık ödülünü almak için kıyasıya rekabet ettiler.

q1-001.webp

ELEME ADAYI BELLİ OLDU MU?

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise eleme potasının şekillenmeye başladığı gözlemlendi. Yarışmacılar arasında stratejik hamleler ve ittifaklar oluştuğu görüldü. Ancak henüz haftanın ilk eleme adayı netleşmedi.

Survivor Allstar'da heyecan ve mücadele devam ediyor. Yarışmacılar, hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapıyorlar. 17 Şubat'ta yaşananlar, Survivor hayranlarını ekrana kilitliyor ve gelecek bölüm için heyecanlarını artırıyor.

q2.webp

SURVİVOR ALL STAR'DA İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da heyecan dolu bir hafta daha başladı. Yarışmacılar, yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele etti ancak kazanan henüz açıklanmadı.

Haftanın ilk eleme adayı hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Yarışma devam ediyor ve izleyiciler, eleme adaylarının belirlenmesi için bir sonraki gelişmeyi bekliyorlar.

q3.webp

SURVİVOR ALL STAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Seyircilerinin heyecanla beklediği Survivor All Star'ın yeni fragmanı yayımlandı. Oyuncuların ve yarışmaların rekabeti izleyenleri heyecana boğdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar