Survivor All Star'a ağlayarak veda etti!

Survivor All Star'a ağlayarak veda etti!
TV8'de yayınlanan Survivor All Star yarışmasına bu akşam veda eden isim Seda Aktuğlu oldu. Aktuğlu, adaya ağlayarak veda etti.

TV 8'de ekrana gelen Survivor All Star 2024'te adrenalin dolu anlar yaşanmaya devam ediyor.

Düello oyunlarında birbirinden iddialı yarışmacılar arasında gerçekleşen müsabakalarda sürpriz sonuçlar yaşanıyor. Bu haftanın ilk düello oyununda Berna ile Seda arasındaki mücadele nefes kesti.

Düellonun ilk turunda Berna ve Seda, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Oyunun sonunda skor 5-1'lik üstünlükle Berna'nın lehine sonuçlandı. Ardından Sahra ile Kardeniz arasındaki mücadelede de Sahra, rakibini 5-1'lik skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Düellonun ikinci turunda ise Seda Aktuğlu ile Kardeniz karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede Kardeniz, skoru 5-2'ye getirerek oyunun galibi oldu. Bu sonuçla birlikte adaya veda eden isim ise Seda Aktuğlu oldu.

Seda Aktuğlu'nun veda anları ise duygusal anlara sahne oldu. Aktuğlu, yaşadığı sağlık sorunlarına ve fiziksel zorluklara vurgu yaparak, "Gitmek de istemezdim ama nasibim buraya kadarmış." ifadelerini kullanarak duygusal bir veda gerçekleştirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar