Survivor Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu'nun boyu kaç? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında?

Survivor Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu'nun boyu kaç? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında?
Survivor All Star 2024'de kırmızı takımda yer alan Aleyna Kalaycıoğlu'nun kim olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Survivor Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu'nun boyu kaç? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında?

Survivor yarışmasının 'Survivor All Star 2024' adlı yeni sezonu başladı. Kırmızı ve mavi olmak üzere iki takımın yarıştığı program hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı takımda yer alan Aleyna Kalaycıoğlu insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu'nun boyu kaç? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında?

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Yalova'da büyüyen Aleyna Kalaycıoğlu, ailesinin boşanması üzerine 10 yaşında İstanbul'a taşındı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra dil eğitimi alarak Amerika'da uçak mühendisliği bölümünü kazandı.

Aleyna Kalaycıoğlu, 10 yıldan fazla bir süredir voleybol oynuyor. Ancak, müzikle de yakından ilgilenen genç yetenek, "Beceremedim" adlı single çalışması ile müzik dünyasına adım attı. Ayrıca, ünlü sanatçı Sinan Akçıl ile düet yaparak adından söz ettirdi.

Survivor All Star 2024'e katılacak olan Aleyna Kalaycıoğlu'nun genç yaşına rağmen sahip olduğu enerji ve yetenekle izleyicilerin dikkatini çekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar