Suriyeli sapık markette 9 yaşındaki çocuğu taciz etti: İfadesinde ‘şeytana uydum’ dedi

Suriyeli sapık markette 9 yaşındaki çocuğu taciz etti: İfadesinde ‘şeytana uydum’ dedi
Bursa'da, çocuğa karşı cinsel istismar suçlarından 3 ayrı suç kaydı bulunan ve annesiyle gittiği markette oyuncaklara bakan 9 yaşındaki kız çocuğu A.M.'ye de elle sarkıntılık yapan Suriye uyruklu Muhammed Habbabe'nin cezası belli oldu.

Olay, 4 Aralık 2023’te Yıldırım ilçesinde oldui. A.M. annesi G.M. ile markete gitti. İddiaya göre annesi temizlik malzemelerinin olduğu reyondayken, A.M. de oyuncakların olduğu reyona bakıyordu. Çocuk raftaki oyuncağa baktığı esnada, arkasından yaklaşan Suriye uyruklu Muhammed Habbabe, A.M.’ye elle sarkıntılık yaptı. Marketteki güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülenen olaydan sonra, çocuğun yaşadıklarını söylediği annesi polise şikayette bulundu. Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

markette-oyuncaklara-bakan-cocuga-sarkintilik-sanigina-5-yil-indirimsiz-hapis-cezasi-3079-dhaphoto3.jpg

BAŞKA ÇOCUKLARA DA İSTİSMARDA BULUNMUŞ

‘Çocuğa karşı cinsel istismar’ suçundan 3 ayrı suç kaydı olan, poliste ve savcılıkta verdiği ifadesinde “Şeytana uydum” diyen Habbabe tutuklandı. Hakkında Bursa 23’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde bir dava açılan sanık, duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlanırken, A.M.’nin annesi G.M. ve taraf avukatları salonda hazır bulundu. Tutuklu sanık Habbabe, mahkemede tercüman aracılığıyla yaptığı savunmasında önceki ifadelerini kabul etmeyip, “Olay günü markete gitmiştim. Çok acelem vardı. Alışveriş yaparken yanlışlıkla elim orada bulunan kıza çarptı. Karakolda avukatım olmadığı için korktum. Farklı ifadede bulundum. Ben bilerek dokunmadım. Cinsel amaçlı hareket etmedim. Suçsuzum beraatimi istiyorum” dedi.

markette-oyuncaklara-bakan-cocuga-sarkintilik-sanigina-5-yil-indirimsiz-hapis-cezasi-3079-dhaphoto4.jpg

‘KIZIM PSİKOLOJİK DESTEK ALMAYA BAŞLADI’

A.M.’nin annesi G.M. ise sanıktan şikayetçi olduğunu, kızının ağlayarak yanına gelip yaşadığı olayı anlattığını ifade ederek, “Kızım ile markete gittim. Kendisi diğer reyona gitti. Bir kişinin kendisine kötü davrandığını söyledi. Ben önce birinin bağırdığını düşündüm. Sonra market görevlilerine güvenlik kameralarını izlemek istediğimi söyledim. Görüntüleri izlediğinde bir adamın kızıma dokunduğunu gördüm” diye konuştu. Olaydan sonra kızının psikolojisinin bozulduğunu söyleyen, G.M. “Kızım psikolojik destek görüyor ve sürekli ağlıyor” dedi.

markette-oyuncaklara-bakan-cocuga-sarkintilik-sanigina-5-yil-indirimsiz-hapis-cezasi-3079-dhaphoto5.jpg

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Muhammed Habbabe’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek. 12 yaşından küçük olan mağdura karşı, 'sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı’ suçunu işlediği sabit görüldüğünden dolayı 5 yıl hapis cezası verdi. Cezada ise indirim yapılmadı.

markette-oyuncaklara-bakan-cocuga-sarkintilik-sanigina-5-yil-indirimsiz-hapis-cezasi-3079-dhaphoto6.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar