Süresiz sözleşmeliler Erdoğan’ın sözleri üzerinden kadro istedi

Süresiz sözleşmeliler Erdoğan’ın  sözleri üzerinden kadro istedi
Belediyelerde ve benzer kurumlarda süresiz sözleşmeli olarak çalışan vatandaşlar, bu durumun kendilerini yıprattığını ve kadrolu olarak çalışmak istediklerini belirtti.

Barış Yahya Çinçin/ GÜNBOYU 

Belediyeler ve denk kurumlarda sözleşmeli olarak çalışan vatandaşlar, gelecek kaygısı nedeniyle zor zamanlar yaşadıklarını belirterek, konu hakkında yetkililerden çözüm talep ettiler. Sosyal medyada konu hakkında binlerce içerik paylaşan sözleşmeli vatandaşlar, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

asdasd.JPG

CUMHURBAŞKANI’NIN SÖZLERİNİ HATIRLATTILAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konu hakkındaki, “Sözleşmeli personel olarak niye bunu değerlendiriyoruz? Sebebi şu; bir tarafta aldığımız elemanın "Ben nasılsa artık kadroluyum, yan gel yat" mantığıyla hareket etmesi var. Ama diğer tarafta da işi sıkı tutma anlayışı var. Bunlara dayalı olarak bu tür adımları atıyoruz. Ama personel alımında bir taraftan tabi emeklilik süreci, emeklilikten doğan o boşlukları doldurma süreci de söz konusu. Buralarda bizler insanımızı değerlendirme açısından gerekli adımları atmaya devam edeceğiz” sözlerini paylaşan vatandaşlar, Erdoğan’ın sözlerinin üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen konu hakkında herhangi bir adım atılmamasını eleştirdiler.   

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar