SÜPER LİG'in adı değişti! 700 Milyon TL'lik anlaşma

SÜPER LİG'in adı değişti! 700 Milyon TL'lik anlaşma
Yapılan sponsorluk görüşmelerinin ardından Süper Lig'in yeni adı 'Trendyol Süper Lig' oldu.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig ve 1. Lig'in ön adı ile ilgili sponsorluk anlaşması yaptı.

Lansmanda açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'in yeni adının 'Trendyol Süper Lig' olduğunu açıkladı.

Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada, "TFF olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana futbolumuzun marka değerini artırmak için, kulüplerimize yeni gelir kaynakları yaratmak için, en önemli konuyu gündemimize aldık ve her gün yeni projeler üretiyoruz. İlkini de bugün hayata geçiriyoruz. Trendyol ile yapacağımız bu anlaşma ekonominin yanı sıra marka değerine de katkı yapacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

700 MİLYON TL'LİK ANLAŞMA

700 Milyon TL'lik anlaşma sağlandığını dile getiren Büyükekşi, konuya ilişkin şunları söyledi: "Türk futbol tarihine altın harflerle yazılacak bir anlaşmaya imza attık. Trendyol bundan sonra Türk futbolunun gelişimi açısından bizimle beraber olacak. Önümüzdeki günlerden itibaren Trendyol ile çalışmalarımızı duyuracağız. Yeni sezon şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Herhangi bir münakaşa olmadan başlayacak bir sezon olsun. Biz Trendyol'u sponsor olarak değil iş ortağı olarak görüyoruz. İş ortakları birbirine fayda sağlarlar. 700 milyon TL'lik bir anlaşma sağladık. Bu anlaşmayı 2023-24 sezonu için hayata geçirmiş olacağız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar