Süper Lig sürprizle geri döndü!

Süper Lig sürprizle geri döndü!
Dünya Kupası nedeniyle 15 Kasım'da liglere verilen ara bu akşam oynanan karşılaşmalar ile son buldu. İşte Süper Lig'de gecenin sonuçları

Katar''da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen aranın ardından Süper Lig, bu gece oynanan iki karşılaşma ile yeniden başladı. 

BAŞAKŞEHİR ''O'' GECEYİ UNUTTU!

Ligdeki son karşılaşmasında sahasında Galatasaray''ı konuk eden ve sahadan 7-0 gibi bir mağlubiyetle ayrılan Başakşehir''de, Galatasaray karşılaşmasındaki sorunlar saha dışına da taşmıştı. Maçın ardından bazı oyuncuları hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunan teknik direktör Emre Belözoğlu''nun, soyunma odasında Hasan Ali Kaldırım ve birkaç oyuncu ile tartışma yaşadığı iddia edilmiş, iddiaların ardından Hasan Ali Kaldırım kadro dışı bırakılmıştı. Liglere verilen aranın sonlanmasının ardından ilk sınavına Ümraniyespor deplasmanında çıkan Başakşehir, Galatasaray mağlubiyetinin izlerini sildiğini gösterdi. Karşılaşmadan 3-1''lik üstünlükle ayrılan Başakşehir''de Aleksic, Serdar Gürler ve Ndayishimiye ağları havalandıran isimler oldu. Ümraniyespor''un tek golünü ise Umur Nayir kaydetti. 



İHTİYACIMIZ OLAN BİR GALİBİYETTİ

Maçın ardından yaptığı basın toplantısında Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, ""Bizim için değerli ve önemli bir üç puan oldu. Oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ümraniyespor ve Recep Hocayı da istek ve arzularından dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte onlara başarılar diliyorum. Bizim için değerli, önemli, ihtiyacımız olan bir galibiyetti, bütün oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

BAŞKENT EKİBİNDEN SÜRPRİZ

Ligde üst üste aldığı kötü sonuçların ardından galibiyet serisine başlayan ve son günlerde toparlanma sinyalleri veren Antalyaspor''un Beşiktaş ile olan karşılaşması İstiklal Caddesi''nde yapılan terör eylemi nedeniyle iptal edilmişti. Ertelemenin üzerine liglere verilen ara sebebiyle çok uzun bir süredir resmi maça çıkmayan Antalyaspor, sahasında başkent ekibi Ankaragücü''nü konuk etti. İlk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada ikinci yarıda Ankaragücü rüzgarı esti. 64. dakikada Jese ve uzatma dakikalarında Ali Sowe''nin attığı goller ile Antalya deplasmanından 3 puanla dönen başkent ekibinde galibiyet sonrası büyük bir sevinç yaşandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar