Sunucu Arto, Seren Serengil’in düşmanı Gülben Ergen'den af diledi!

Sunucu Arto, Seren Serengil’in düşmanı Gülben Ergen'den af diledi!
'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcularından olan Arto Dalga, Seren Serengil’in kanlı bıçaklı olduğu Gülben Ergen’in konserine gitti. Konser boyunca eğlenceli dakikalar geçiren Dalga, sahneye çıkarak söyledikleriyle herkesi şaşırttı.

Söylemezsem Olmaz Programının sunucusu olan Arto Dalga, önceki akşam partneri Seren Serengil’in adeta düşmanı olan Gülben Ergenin konserine gitti. Konser de eğlenceli dakikalar geçiren Dalga, o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Daha sonra bir ara sahneye çıkan sunucu programında söylediklerinden ötürü Ergen’den özür diledi. Söyledikleriyle herkesi şaşkına çeviren Arto Dalga, "Seni çok seviyorum ve senden özür diliyorum. Yaptığım yanlışlar için, söylediğim sözler için... 2023 bizim yılımız olsun" ifadelerini kullanarak Gülben Ergen’den af diledi. Ünlü ismin sözleri karşısında ağzı açık kalan Gülben Ergen ise "Acaba ölecek miyim? Sahnede bir şey mi var? her şey yolunda mı" karşılığını verdi.

SEREN SERENGİL''DEN İMALI SÖZLER

Arto Dalga''nın aynı programda yer aldığı Seren Serengil''in "Düşmanım" dediği Gülben Ergen''den özür dilediği anlar sosyal medyada olay olurken gözler Seren Serengil''e çevrildi. Sessizliğini koruyan Serengil, bugünkü canlı yayının başında dikkat çekici ifadeler kullandı. İsim vermeden gönderme yapan sunucu, "Hep fedakârlıklar yaptım ama karşılığını alamadığım zaman bitti. 2019''dan beri kendimi evimin çatısında mutlu ve huzurlu hissettim" şeklinde konuştu. Arto Dalga''nın o anlarda yüzüne yansıyan gerginliği ise gözlerden kaçmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar