Sultangazi'de korkutan yangın! Mahsur kalanlar kurtarıldı

Sultangazi'de korkutan yangın! Mahsur kalanlar kurtarıldı
Sultangazi'de üç katlı binada bir anda yangın çıktı. Yangının başladığı dairede mahsur kalan bir çocuk ve iki kadın kurtarıldı.

Sultangazi'de, 3 katlı bir binanın 2. katında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayda, dairede mahsur kalan 2 kadın ve bir çocuk, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yangın, İsmetpaşa Mahallesi, 128 Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 2. katında belirlenemeyen bir nedenle 19.40 sıralarında başladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dumandan etkilenen ve dairede mahsur kalan 2 kadın ile 4 yaşındaki çocuk, itfaiye ekiplerinin kısa sürede gerçekleştirdiği kurtarma operasyonu ile güvenli bir şekilde dışarı çıkarıldı.

sultangaziyangin.jpg

Dumandan etkilenen kadınlar sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından hızlı bir şekilde kontrol altına alınan yangın, çevre binalara sıçramadan söndürüldü. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

sultangazide-cikan-yanginda-mahsur-kala-20167-2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar