Trabzonspor taraftarı, şampiyonluk kutlamalarında konuşan Süleyman Soylu'yu yuhaladı

Trabzonspor taraftarı, şampiyonluk kutlamalarında konuşan Süleyman Soylu'yu yuhaladı
Süper Lig'de yıllar süren hasrete son vererek şampiyonluğa erişen Trabzonspor'da kutlamalar tüm hızıyla sürüyor. 2-2 biten Antalyaspor karşılaşması sonrası halkın sokaklara döküldüğü meydanda biriken taraftarlara konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Trabzonspor taraftarları tarafından protesto edildi. O anlar ise çevredeki taraftarlar tarafından saniye saniye kaydedildi.

NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI: TRABZONSPOR'DA SOYLU TEPKİSİ!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Medical Park Stadyumu''nda maçı izledikten sonra, kutlamaların yapıldığı 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı''na gelerek, burada bir konuşma yapmak istedi. Alanda toplanan çok sayıdaki taraftar tarafından yuhalanan Soylu, konuşmasına devam etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon taraftarlarına yaptığı konuşma sırasında yoğun şekilde protesto edildi ve yuhalandı.

Twitter’da bir kullanıcının paylaştığı görüntüler kısa sürede çokça paylaşıldı.

Süleyman Soylu yaptığı konuşmada Trabzon''un harika göründüğünü vurgulayarak, "Trabzon, yılların hasretini büyük bir coşkuyla, büyük bir sevgiyle kutluyorsun, hayırlı olsun. Bugün muhteşem bir tabloyla Trabzonspor hem Trabzonluların hem Trabzonsporluların hem de Trabzon''u gönlünde yaşatanların gururunu yaşıyor." dedi.

ERDOĞAN''A DA TEPKİ

Taraftarlara sürprizi olduğu belirten Soylu, daha sonra cebinden çıkardığı telefon ile Cumhurbaşkanı Erdoğan''ı aradı. 

Telefonda Erdoğan ile konuşan Soylu, "Sayın Cumhurbaşkanım, bugün Trabzon stadında muhteşem bir şampiyonluk şölenine şahit olduk. Allah sizden razı olsun, Trabzon''a muhteşem bir stat kazandırdınız ve bugün muhteşem bir atmosferde o şampiyonluğu hep beraber yaşadık." ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu’nun konuşmasından sonra telefonla bağlanılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da protesto edildi. Soylu’nun arkasında bulunanların taraftarları susturma çabaları ise sonuç vermedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar