Steve Jobs'un nadir görülen 23 yıllık imzası satışa çıktı

Steve Jobs'un nadir görülen 23 yıllık imzası satışa çıktı
Apple'ın efsane ismi prensip olarak nadiren bir şey imzaladığı bilinen Steve Jobs tarafından imzalanan bir teşekkür plaketi 95.000 dolardan satışa çıktı.

Apple''ın kurucu ortağı Steve Jobs tarafından imzalanan bir teşekkür mektubu satışa çıkarıldı. TMZ sitesinde yer alan habere göre, Jobs imza vermemesi ve nadiren bir şeyler imzalaması plaketinin değerini arttıran özelliklerden biri olduğunu yazdı.

Steve Jobs plaketi 2000 yılında Apple pazarlama müdürü Suzanne Lindbergh''e takdim edilmek üzere imzaladı. Steve Jobs teşekkür mesajında şöyle yazmıştı:

‘Bu plaket, Apple''ın olağanüstü başarısına on yılı aşkın bir süredir kişisel başarılarıyla katkıda bulunanlara verilir. Apple sizi yalnızca yeteneğiniz, coşkunuz ve enerjiniz için değil, aynı zamanda on yıllık yaratıcılığınız ve kariyerinize bağlılığınız için de onurlandırıyor. Umarız siz de bizim gibi yolculuğun kendisinin en iyi ödül olduğuna inanmaya devam edersiniz.’

Mektubun en sonunda Jobs''un siyah keçeli kalemle atılmış imzası bulunuyor. Ödül plaketi Moments In Time platformunda 95.000 dolar fiyat etiketiyle satışa çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar