Starbucks kahve fiyatlarına zam yaptı

Starbucks kahve fiyatlarına zam yaptı
Ülkemizde odukça sevilen ve tercih edilen dünyada kahve devi Starbucks ürünlerine zam yaptı. Son dönemlerde iğneden ipliğe gelen zamlar, vatandaşın belini bükmeye devam ederken kahve severleri üzecek bir haber de kahve devi Starbucks markasından geldi. Starbucks tüm ürünlerine yüzde 30 zam uygulamaya başladı.

Temellerini ilk olarak 1971 yılında ABD'de atan, Türkiye'de ilk şubesini 2003 yılında İstanbul'da Bağdat Caddesi'ne açan ve Türkiye'nin birçok noktasında şubesi bulunan dünyaca ünlü kahve markası Starbucks kahve fiyatlarına zam yaptı.

Dünyaca ünlü zincir kahve markası, Starbucks tüm buluşmaların uğrak noktası olmaktan uzaklaşacak. Çünkü kahve fiyatları cep yakacak. Tüm ürünlerine yüzde 30 zam yaptığını duyuran Starbucks’ta en çok tercih edilen kahvelerin başında gelen latte ve filtre kahvede, örneğin küçük(tall) boy bir filtre kahve 10,75 TL’den 14,25 TL’ye çıkarken, yine küçük boy bir Latte’ nin fiyatı ise 14,25 TL’den 17,75 TL’ye yükseldi.

Ayrıca marka bünyesinde satılan bardak, termos kahve çekirdeği gibi ürünlere de yüzde 30 zammı uyguladı.

250 gram çekirdek kahvenin fiyatı 89 TL’den 99 TL’ye yükseldi. Starbucks zammı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Şirket her ne kadar zamlarla ilgili açıklama yapmazken yapılan zamlar dikkatli tüketiciler tarafından kaçırılmadı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar