Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Tam 8.250 TL verilecek

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Tam 8.250 TL verilecek
Akbank, Garanti BBVA, Yapı Kredi ve QNB Finansbank'tan sonra bir banka daha emekli promosyon rakamını güncelledi ve en şimdilik en yüksek promosyon veren banka oldu. Toplamda 8250 liralık bir rakam emekli vatandaşa ödenmeye başladı.

MİLYONLARCA EMEKLİYİ İLGİLENDİRİYOR! TAM 8.250 TL VERİLECEK

Emekli vatandaşlara yönelik banka promosyonlarında rekabet yaşanıyor. Akbank, Garanti BBVA, Yapı Kredi''nin 7500 lira promosyon ücreti verme kararından sonra QNB Finansbank da rakamı 7 bin liraya kadar çıkardı. Emekli maaş promosyonu 7 bin 500 lira ile zirve yaparken, bir banka yöneticisi 10 bin liranın kısa süre içerisinde görülebileceğini söylemişti. Ve 5 Ağustos''ta başlayan yeni bir kampanya ile birlikte emeklilere ödenecek promosyon miktarı 8250 TL''ye kadar çıktı.

8.250 TL PROMOSYON

Emekli maaş promosyon yarışı soluksuz sürerken İNG Türkiye rakamı 8 bin liranın üzerine çıkarttı. ING emekli maaşını taşıyanlara, maaş tutarına göre 7.000 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon verecek. Emekliler ayrıca, 5 emekli arkadaşını daha ING’li yaptığı taktirde, ek olarak 1.250 TL’ye varan promosyon hakkı elde edecek. Böylelikle, emekliler toplamda 8.250 TL’ye varan promosyon kazanma fırsatını verilecek.

Bankadan yapılan duyuruda "Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 7.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor." denildi. Banka emekli yakınını getirene yapılacak olan ödemelerle ilgili de bilgi verildi.

Duyuruda, "Bankamız müşterileri, Bankamıza yönlendirdikleri emekli müşterilerin 3 yıl boyunca her ay düzenli olarak emekli maşını ING’den alması koşuluyla ve ilk maaş ödemesinin ardından yönlendirilen her bir emekli maaş müşterisi için 250 TL nakit promosyon kazanacaktır. Nakit hediye, yönlendirilen emekli müşterinin ilk maaşının ve nakit promosyonunun hesabına ödemesini takip eden ayın ikinci haftasında ödenecektir. Yönlendirilen emekli müşterisi için son 90 gün içerisinde Bankamıza emekli maaşı yatmış olması durumunda kampanya ödülünden yararlanılamaz. Kampanyadan yararlanabilmek için kampanya katılım tarihinden sonra 90 gün içerisinde ilk maaş ödemesi ve nakit promosyonun yatmış olması gerekmektedir. Kampanya ödemesi referans olunan emekli müşterinin nakit promosyonu hesabına geçtikten sonraki ay açık vadesiz TL hesabına ödenecektir. Kampanyaya bankamız bireysel müşterileri katılabilir. 

Kampanya kapsamında en fazla 5 emekli yönlendirmesi için toplamda en fazla 1250 TL nakit ödül kazanabilir." denildi.

Özel bankalar yanında kamu bankaları da maaşını getirene emekli promosyon ücreti veriyor ancak rakamlar özel bankaların altında kaldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar