Sözcü yazarı Rahmi Turan üç isme yapılan saldırıya dair isyan etti

Sözcü yazarı Rahmi Turan üç isme yapılan saldırıya dair isyan etti
Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan,  Gelecek Partisi Genel Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu ve TV programcısı Afşin Hatipoğlu'na yönelik saldırılara ilişkin değerlendirmede bulunup duruma isyan etti.

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan,  Gelecek Partisi Genel Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu ve TV programcısı Afşin Hatipoğlu'na yönelik saldırılara ilişkin üst düzey kınamaların geldiğini belirterek, "Devletimiz demokrasinin teminatıydı ama yakalanan saldırganların hepsi adliyede serbest bırakıldı!" dedi.

Turan yazısında, "Fahrettin Altun 'Failler adalet önüne çıkartılacaklardır. Devletimiz demokrasinin teminatıdır' dedi. Ne kadar iyi, değil mi? Peki, sonuçta ne oldu? Devletimiz demokrasinin teminatıydı ama yakalanan saldırganların hepsi adliyede serbest bırakıldı! İşte sana teminat! Bu ülkede adam dövmek, yaralamak, otomobille çarpmak, kol kırmak, kafa-göz yarmak suç değil mi? Bunu mu anlamamız lâzım teminattan?" ifadelerini kullandı. 

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın bugünkü köşesinden "İşte sana adalet(!)" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

Hain saldırılara üst düzey kınamalar geldi…
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, gazeteci Orhan Uğuroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve TV Programcısı Afşin Hatipoğlu'na yönelik saldırıları kınadılar.

 

Fahrettin Altun “Failler adalet önüne çıkartılacaklardır. Devletimiz demokrasinin teminatıdır” dedi. Ne kadar iyi, değil mi?
Peki, sonuçta ne oldu?

 

Devletimiz demokrasinin teminatıydı ama yakalanan saldırganların hepsi adliyede serbest bırakıldı!

 

İşte sana teminat!
Bu ülkede adam dövmek, yaralamak, otomobille çarpmak, kol kırmak, kafa-göz yarmak suç değil mi? Bunu mu anlamamız lâzım teminattan?

 

Daha önce evinin önünde alçakça bir saldırıya uğrayan gazeteci-yazar Yavuz Selim Demirağ da kısa bir süre önce Yeniçağ'daki sütununda: “Yarın ne olacağı, ne zaman saldırılacağı belli değil” diyerek vasiyetnamesini yazdığını açıklamıştı.

 

Türkiye bu duruma geldi işte…
Yavuz Selim Demirağ'ın sözleri, ülkemizin içinde bulunduğu tüyler ürpertici durumu net olarak gözler önüne seriyor!

Orhan Uğuroğlu saldırıyı dünkü yazısında:
“Öldürmek kastı ile saldıran üç kişi ‘Bahçeli hakkında yazarsan hesap vereceksin!' Ülkücüler hesap sorar! Geber! Geberteceğiz!” diye sloganlar atarak arkamdan saldırdılar. Enseme yumruk ya da çok sert bir cisimle vurup, tekme atıp çelme takarak düşürdüler…” diye anlattı. Askerliğinde komando eğitimi alan Orhan Uğuroğlu, aldığı darbelere rağmen ayağa kalkıp saldırganlarla boğuştu. Zaten korkak olan üç saldırgan kaçarken, otomobilde bekleyen dördüncü saldırgan aracı ezmek kastı ile Uğuroğlu'nun üzerine sürdü. Otomobil, kendisini yana atan Uğuroğlu'nun sağ kalçasına ve baldırına şiddetle çarpıp onu yere düşürdü. Araba olay yerinden hızla kaçtı!

 

Sevgili okurlar… İşte memleket ne hale geldi görüyorsunuz.
Vatandaşın canı artık Allah'a emanet!

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar