Yıllardır ekranlardan uzaktı... Oya Başar'ın yeni kanalı belli oldu!

Yıllardır ekranlardan uzaktı... Oya Başar'ın yeni kanalı belli oldu!
Genel müdürlük koltuğuna usta gazeteci Yılmaz Özdil’in oturduğu Sözcü TV RTÜK’ten lisansını alarak yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. Sözcü TV usta oyuncu Oya Başar’ı kadrosuna dahil ederek ‘Efsane geri dönüyor’ diyerek duyurdu.

1 Mart’ta yayın hayatına başlamaya hazırlanan Sözcü TV, usta ismi Oya Başar’ı kadrosuna dahil etti. Başar, Olmaz Bu Kadar’ adlı bültenle izleyicisinin karşısına çıkacak.

Yılmaz Özdil, transfer haberini şu sözlerle duyurdu: Efsane geri dönüyor… Ekranların kraliçesi Oya Başar, Olmaz Bu Kadar haber bülteniyle Sözcü televizyonunda.

USTA OYUNCU OYA BAŞAR KİMDİR?

11 Şubat 1956 tarihinde İstanbul''da dünyaya gelen Oya Başar, kariyerine küçük yaşlarda adım atarak daha 8 yaşındayken İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları''na girmiş ve İstanbul''da eğitimini tamamladıktan sonra, çeşitli tiyatrolarda çalışmış.

 

 

Devekuşu Kabare başta olmak üzere İstanbul Tiyatrosu ve Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu gibi daha birçok tiyatroda çalıştı. Televizyon dizileri yaptı. Ardından Levent Kırca ile adlarını taşıyan tiyatro kuruldu. Kariyerinde önemli bir yere sahip 1986 yılında başlayan Olacak O Kadar televizyon dizisinde de eşi ile birlikte oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak çalıştı. 2007 yılında yakalandığı meme kanseri hastalığı sonrası çalışmalarına ara vermeyen Başar, hastalığını atlatmıştır. Son dönemde Şehir tiyatrolarına tekrar dönerek, müzikal oyun Yedi Kocalı Hürmüz oyununu oynadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar