Şort ve crop giyen kadınları yerden yere vurdu: Kefen gösterdi

Şort ve crop giyen kadınları yerden yere vurdu: Kefen gösterdi
Hayırların Fethi Derneği'ne bağlı hocalık yapan Nusret Oktar isimli kişi, kadınların kıyafetlerine karşı söylediği "12 metre, 5 parça kefenle gömüleceksin" diyerek tepki gösterdiği görüntüler, sosyal medyada viral oldu.

FİLİZ KIRAL/GÜNBOYU

Kadınların giydiği kıyafetleri göstererek kot pantolon, şort, crop gösteren bir kişi, "Bunları giyenler utanmıyor mu? Bu şortları giydin, bunlarla gezdin, sen ölmeyecek misin? 12 metre, 5 parça kefenle gömüleceksin." ifadeleriyle tepki çekti.

Hayırların Fethi Derneği(HAYFED) isimli bir dernekteki Nusret Oktar isimli kişi, kadınların giydiği kıyafetleri göstererek kot pantolon, şort, crop gösteren bir kişi, "Bunları giyenler utanmıyor mu? Bu şortları giydin, bunlarla gezdin, sen ölmeyecek misin? 12 metre, 5 parça kefenle gömüleceksin." ifadeleriyle tepki çekti.

Oktar, "Batan geminin malları. Her yerde kot pantolonlu, taytlı kızlar. Ortalık bunlarla dolu. Nasıl bunları giyiyorsunuz? Şu ne arkadaşlar? Müslüman'ım diyen kadınların, kızların giydiği bunlar. Bunları giyenler utanmıyor mu? Bu sıcak sadece kadınlara mı var? Bu derdiniz ne? Moda bu olmuş. Altta şort, üstte askılı. Artık göğüslere kadar indirmişler. Allah'a inanan bir kadın bunu nasıl giyerek sokağa çıkar? Kefen arkadaşlar kefen, yere batan mal bunlar. Hiçbiri seninle gelmeyecek. Bu şortları giydin, bunlarla gezdin, sen ölmeyecek misin? 12 metre, 5 parça kefenle gömüleceksin." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar