Son mezuniyet uçuşunda ölümden döndü

Son mezuniyet uçuşunda ölümden döndü
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde dün eğitim uçuşunda motor arızası yaşayınca tarlaya zorunlu iniş yapan tek motorlu bir uçak bulunduğu yerden bugün kaldırıldı. Öğrenci pilot Mehmet Akif Öztürk'ün son mezuniyet uçuşunu yaptığı belirtildi.

Yenişehir Havalimanı'ndan havalanan bir uçuş okuluna ait bir öğrenci pilot Mehmet Akif Öztürk idaresindeki TC-AYG kuyruk numaralı tek motorlu bir eğitim uçağı, Yunuseli ve Eskişehir'deki Sivrihisar havaalanlarına gidip oradan da Yenişehir'e dönüşe geçti.

Pilot Mehmet Akif Öztürk, uçağın motorundaki bir arıza nedeniyle Yenişehir ilçesi Çiçeközü köyünde uçakla tarlaya zorunlu bir iniş yaptı. Ayağından hafif bir şekilde yaralanan Öztürk Yenişehir Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinden sonra taburcu edildi.

Jandarma ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü kaza kırım ekibinin incelemesinden sonra uçak bulunduğu bölgeden kaldırıldığı açıklandı.

Öte yandan öğrenci bir pilot olan Mehmet Akif Öztürk'ün son mezuniyet uçuşunu yaptığı belirtildi. Soruşturmanın sürdüğü, kaza kırım ekibinin raporunun kısa zamanda açıklanacağı söylendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar